Ana Sayfa / Truva Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı

Truva Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı

Tüm öğrenciler, araştırmacılar ve birçok insan için her tecrübenin önemli olduğu bir dünyada yurt dışında kazanılacak her tecrübe altın değerinde. Bunun bilincinde olarak yep yeni paydaşımız 20 yıldan fazladır tecrübesiyle sektöre öncülük etmiş TRUVA YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ile yaptığımız ortaklık sonucu yurt dışı eğitim hizmeti vermeye ve bu yolda sizlere aracılık etmeye başladığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

TESAD‘ın genç dinamik kadrosu, TRUVA‘nın birikim ve tecrübesiyle buluşuyor. Birçok yurt dışı eğitimi seçeceği ile karşınıza gelen 2 kurum bundan sonrasında eğitim hayatınıza ufak dokunuşlarla büyük değişimleri hedefleyen kurumlarımız sizleri geleceğe daha sağlam hazırlamak için ellerinden geleni yapmaya hazır!

amerikada çalışarak eğitim

Edinebileceğiniz Temel Yurt Dışı Fırsatları:

• Lisans ve Yüksek Lisans
  • Dil Eğitimi (İngilizce – Almanca)
  • Aupair (https://www.truva.com.tr/au-pair)
  • MBA
  • Sertifika Programları

BONUS: Ayrıca vize danışmanlıklarınızda kapsamımız dahilinde olup kurumlarımız aracılığımızla vize işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz.

TRUVA HAKKINDA

20 yılın üzerinde yurtdışı eğitim deneyimine sahip olan profesyonel yönetici kadrosu ile müşteri taleplerine odaklanmış hizmet anlayışı ile eğitim sektöründe çalışmalarını 1997 tarihinden itibaren başarılarla devam ettiren uluslararası yurtdışı eğitim danışmanlık şirketidir.

Danışmanlığımız, TÜRSAB üyesi olup, yurtdışı eğitim alanında yurt dışı dil okulları, yurtdışı yaz okulları, yurtdışında TOEFL-IELTS kursları, iş İngilizcesi, yurtdışında lise eğitimi, yurtdışı üniversite, yurtdışı master eğitimi, yurtdışında sertifika programı ve Amerika Au Pair programıyla hizmet vermekteyiz.

Truva Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, yurtdışında master, üniversite, dil okulu ve kültürel değişim programı olan Au Pair programı ile çalışma tecrübesine sahip deneyimli ve her konuda yardımcı kadrosuyla, size yurtdışındaki başarılarınızda katkıda bulunmayı amaç edinmiştir.

Çalışmakta olduğumuz ülkeler; Amerika, Kanada, İngiltere, İrlanda, Malta, Avustralya, Almanya, Fransa, İtalya, Hollanda, Belarus, Polonya, Güney Afrika ve diğer Avrupa ülkeleridir. Adaylarımıza yurtdışında dil okulları, yaz okulları, TOEFL-IELTS, iş İngilizcesi, lise, üniversite, master eğitimi, sertifika programı ve Au Pair programıyla hizmet vermekteyiz.

Truva Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak çalıştığımız okullar bulundukları ülkelerde devlet tarafından onaylanan okullardır. Okullarımız British Council , English UK , Quality English, IALC, MEI ile dünya kalite sertifikalarına sahip okullardır. Okullara kayıt aşamasında danışmanlığımız her türlü konuda size ücretsiz eğitim danışmanlığı vermekte ve vize, konaklama, havaalanı karşılama, sigorta işlemleri de kurumumuz tarafından yapılmaktadır.

maltada çalışarak ingilizce

Truva Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı aracılığıyla eğitim almak istediğiniz alandaki okullar hakkında detaylı bilgi edinebilir, istediğiniz okulu seçebilir ve bütün işlemlerinizi bizim danışmanlığımız ile tamamlayıp arzu ettiğiniz eğitime daha çabuk ve başarılı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Danışmanlık faaliyetlerinin yanında Truva Uls. Nak. İth. İhr. ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. şirketine bağlı olarak Alfabet Turizm Seyahat Acentesi olarak, TÜRSAB üyesi ve Turizm Bakanlığı A grubu belgesi sahibi bir seyahat acentesidir.

Truva Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı’nın sektöründe en iyilerden biri olmasının nedeni ise, yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ve tecrübe ile öğrencilerinin ihtiyaçlarını bilmesi, hizmetlerini de bu ihtiyaçlar doğrultusunda vermesidir.

Truva Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı IAPA üyesi tek yurtdışı eğitim acentesidir ve ENGLISH UK , QUALITY ENGLISH, WYSE, FELCA , TEAG, IAPA, ICEF, FELCA, YEDAB ve TURSAB üyesidir.,

Sonraki Önceki
amerikada çalışarak eğitim

amerikada anne yardımcılığı

polonyada çalışarak master

polonyoda master veya üniversite

amerikada çalışarak ingilizce

Sonraki Önceki

Detaylı Bilgi İçin: TRUVA – TESAD Yurt Dışı Eğitim Hizmetleri Ortaklığı Direktörü

Atilla Arda Beşen / ardabesen@tesadernegi.org

Aşağıdaki kısma iletişim bilgilerinizi bırakın biz sizi arayalım!

Düşünülen Yurt Dışı Eğitim Seçeneği:
Lisans / Yüksek Lisans - Polonya / AlmanyaDil Eğitimi (İngilizce)AupairDil Eğitimi (Almanca)Sertifika ProgramlarıMBA (Master of Business Administration)