iş birliği

TESAD İş Birliği Sorumlusu Arıyor!

Serüvenimize Sen De Katıl!

Tarih, siyaset, ekonomi ve kültür-sanat gibi alanlarda zengin içerikler üreten derneğimizin İş Birliği Biriminde görev almak üzere gönüllü çalışma arkadaşları arıyoruz.

İş Tanımı

• Derneğin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda olası iş birlikleri için strateji geliştirmek,
  • İş birliği geliştirilecek potansiyel kurum veya kişilerle sürekli temas halinde olmak ve ziyaretlerde bulunmak,
  • Tanıtım amaçlı organizasyonlarda derneğimizi temsil etmek,
  • İş birliği süreçlerini yönetmek.

Aranan Nitelikler

• Temsil ve ikna kabiliyeti gelişmiş,
  • Yazılı ve sözlü iletişim becerisi yüksek,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Planlama ve koordinasyon yeteneğine sahip, sonuç odaklı, inisiyatif kullanabilen.

Aranan nitelikleri sağlıyor ve bu iş tam bana göre diyorsan TESAD İş Birliği ekibi seni bekliyor.