GÖNÜLLÜ SANATSEVERLER ARIYORUZ!

TESAD; tarih, ekonomi, siyaset ve kültür sanat alanlarında akademik araştırmalar yaparak ürettiği zengin içerikler yoluyla toplum gelişimine fayda sağlayan bir organizasyondur.

TESAD Kültür Sanat Birimi güncel etkinlikleri takip ederken aynı zamanda kültürel ve artistik alanlarda inceleme, eleştiri ve araştırmalarla yeni yorumlar üretmektedir. Disiplinler arası çalışarak görüş alanını genişletmeyi hedefleyen Kültür Sanat Birimi; edebiyattan performans sanatlarına, müzikten plastik sanatlara ve mimariye çeşitli sanat dallarını yakından inceleyerek şiir gecelerinden tiyatro oyunlarına, sanat gecelerinden müze ve sergi gezilerine farklı projeler ortaya koymaktadır.

Sen de kültür sanat alanında kendini geliştirmek; nitelikli ve renkli bir ailenin parçası olmak istiyorsan bize katıl!

BEKLENTİLERİMİZ

• TESAD üyeleri, bir ailenin parçası olarak birbirini tanır ve tamamlar. Bu yüzden takım çalışmasına yatkın olman ve ekibinin gelişimine katkı sunman bizler için çok önemli.
  • Ciddi bir vizyon, esnek çalışma kültürü ve gönüllülük esasını benimsemiş olan derneğimiz için vaktinin önemli bir kısmını ayırabilmelisin.
  • Kültür Sanat alanında yapılan sergi, tiyatro, festival gibi etkinlikleri takip etmeli ve üyelerimizin bu etkinliklere katılımını organize etmelisin.
  • Dernek bünyesinde yapılacak olan şiir gecesi, okuma tiyatrosu gibi Kültür Sanat etkinliklerinin planlama ve organizasyon aşamalarında aktif rol almalısın.
  • İlgilendiğin sanat dalıyla ilgiliyle araştırmalar yaparak belli aralıklarla içerik üretmelisin.

ARANAN NİTELİKLER

• İletişim gücü yüksek, katılımcı ve öğrenmeye açıksan,
  • Özverili ve titiz çalışma disiplinine sahipsen,
  • Bireysel motivasyonunu yüksek tutabilen ve zaman kontrolü sağlayabilen biriysen,
  • En az bir sanat alanında yetkinliğe sahipsen çalışma örneklerinle birlikte seni aramıza bekliyoruz.