Genel_kurul_duyuru

TESAD 1. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]Tarih Ekonomi ve Siyaset Araştırmaları Derneği 1. Olağan (Seçimli) Genel Kurul toplantısı 28.04.2019 Pazar günü saat 17:00’da Dostan Cafe toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Tüm üyelerimizin katılımı önem arz etmekte olup, kamuoyuna saygıyla duyurulur[/box]

[box type=”warning” align=”aligncenter” class=”” width=””]Genel Kurul Toplantı Salonu’nun Adresi: Süleymaniye Mahallesi, Süleymaniye Cd No:21, 34116 Fatih/İstanbul, Türkiye[/box]

[box type=”note” align=”aligncenter” class=”” width=””]Gündem: Tüm üyelerimize [tooltip text=”e-posta” gravity=”n”][email protected][/tooltip] yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.[/box]

tesad logo 2