Ana Sayfa / Duyurular / TESAD Ailesi’nden 8 Mart Mesajı

TESAD Ailesi’nden 8 Mart Mesajı

TESAD Ailesi olarak Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Gününü Gönülden Kutluyoruz. Hep Birlikte daha mutlu, daha eşit ve daha özgür bir dünyayı paylaşmak dileğiyle.

Zelina Çeper / TESAD Planlama ve Organizasyon Departman Müdürü: “Başta değerli TESAD Ailesinin tümkadınları olmak üzere, bütün emekçi kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum. Her günümüz bir öncekinden daha güzel, daha umut dolu olsun.”

Serim Türkay TESAD Siyaset Masası Yazarı: “8 Mart Emekçi Kadınlar günü özellikle ataerkil toplumlarda farkındalık oluşturması ve fırsat eşitliği ile birlikte kadınların da erkekler kadar başarılı olabileceğine işaret etmesi bakımından oldukça önemli bir gündür. Hepimizin günü kutlu olsun.”

Feyza İlter / TESAD Siyaset Masası Yazarı: “Kadınlar geçmişten günümüze tüm dönemlerde var olan haklarına sahip olmak ve korumak için mücadele verdi, vermekte. Dilerim ki, yarınlar kadınlar için öncesinden daha adil, daha mutlu ve özgür yaşayacakları bir dönem olur ve farkındalıklar bir gün değil her zaman geçerli olur.”

Burak Can Çelik / TESAD Siyaset Masası Yazarı: “Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Kadınlarımız bir gün değil her gün değerli hissettirecek yarınlarına.”

Feyza İnce / TESAD Tarih Masası Yazarı: “Annelik, doğurganlık, namus, bekaret gibi kavramlar, kabuller, nitelikler üzerinden tanımlanmadığımız, her türlü özcü yaklaşıma karşı mücadelemizi sürdürdüğümüz, patriyarkaldüzene karşı kolektif direnişle kazanımlar elde ettiğimiz, eşit, özgür yıllar, yollar diliyoruz ve dilemekle de kalmıyor, amaca doğru koşar adım ilerliyoruz. Fırsat eşitliği değil sonuç eşitliği için ‘Hak verilmez alınır’ düsturundan hareketle ‘patriyarkalgidecek biz kalacağız’ bilinciyle her yerdeyiz, her yerde olmaya devam edeceğiz. Günümüz gecemiz çook kutlu olsun.”

Atilla Arda Beşen / TESAD Genel Başkanı / Siyaset Masası Direktörü: “Neşet Ertaş’ın da dediği gibi; ‘’Kadınlar insan, biz insanoğlu. Her gün kıymetinizi bilmek dileğiyle.”

Fatmanur Puytu / TESAD Kültür Sanat Birimi Yazarı: “Adaletin sosyal medya ile değil hukukla sağlandığı, can güvenliğimizin olduğu, taciz, tecavüz, şiddet ve cinayetlere artık gereken cezaların verildiği, haklarımıza gerçekten kavuştuğumuz günleri görmek dileğiyle.. Günümüz kutlu olsun.”

Samet Kaçan / TESAD Tarih Masası Yazarı: “Cehaletin tek korkusu Kadındır. Çünkü kadın öğrenirse çocuğuna da öğretir. Kadınlarımızın hak ettiği değeri görmesi dileğiyle.Tüm emekçi kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum.”

Rümeysa Usta / TESAD Başkan Yardımcısı / Halkla ilişkiler Departman Müdürü: “Bir kadına doğru ayakkabıları verirseniz dünyayı bile fetih edebilir.” Bütün kadınların kendi içlerindeki cevheri keşfedebilmeleri ümidiyle kadınlar günümüz kutlu olsun.”

Elif Beygirci / TESAD İnsan Kaynakları Koordinatörü: “Daha özgür, daha eşit, kendimizi hep yeniden var edebileceğimiz ve zirvelere ulaşabileceğimiz dünyada yaşamak dileğiyle.. Birbirimize sarılalım, kadınlar günümüz kutlu olsun.”

Esra Selçuk / TESAD Temel Etkinlik Departman Müdürü: “Kadınların tüm sıfatlarından sıyrılıp sırf kendisi olarak var olabildiği, kendi olabilmesi için her daim fırsat bulabildiği, fırsat eşitliği için artık savaşmak zorunda kalmadığı bir dünyaya kavuşması için bu yıl daha el ele daha birlik olarak günümüz kutlu olsun.”

TESAD AİLESİ

TESAD