Ana Sayfa / Telif Hakları

Telif Hakları

İşbu Web sitesi ve tüm sayfaları Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na tabidir ve içeriğine ilişkin her türlü ses, görüntü, yazı içeren bilgi-belgeler ve her türlü fikri haklar ile tüm telif hakları TESA DERNEĞİ’ne aittir. İşbu web sitesinin yapısı ve içeriği, sitede kullanılan her türlü görsel malzeme Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

Sitede yer alan bilgilerin çoğaltılması, başka bir lisana çevrilmesi, saklanması veya işleme tutulması da dahil, TESA DERNEĞİ‘nin önceden yazılı iznine tabidir.

Bu sebeple işbu sitede yer alan bilgiler TESA DERNEĞİ’nin yazılı izni olmadan ya da kaynakçada alıntılama yapıldığı belirtilmedikçe hiçbir şekilde, çoğaltılamaz, yayınlanamaz, kopyalanamaz, sunulamaz ve aktarılamaz. Sitenin bütünü veya bir kısmı diğer bir Web sitesinde izinsiz olarak kullanılamaz.

© TÜM HAKLARI SAKLIDIR.