Ana Sayfa / Listeler / Kitap Listeleri / TESAD Tarih Masası Kitap Listesi
Paratic'ten alınmıştır.

TESAD Tarih Masası Kitap Listesi

Derneğimizin kıymetli masalarından biri olan Tarih Masası sizler için bir kitap listesi hazırladı. Eskiçağ’dan Yakınçağ’a kadar her türlü kitabı bulabileceğiniz zengin içerikli bir liste Tarih Masası tarafından siz değerli tarih meraklılarına sunulmuş durumda. Öncelikle liste birimi olarak bizlere bu listeyi yayınlamamızı rica eden çok değerli Tarih Masası Direktörü Attila Arda Beşen’e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

TESAD Tarih Masası Direktörü Attila Arda Beşen: “Bu listede emeği olan tüm Tarih Masama teşekkür etmek istiyorum, birlikte çalışmamızın güzel ürününü sunmak keyif verici, sizlerle çalışmak benim için onur…”

Sadece tarih meraklıların değil herkesin göz atması gereken liste olduğunu hatırlatıyor herkese iyi okumalar diliyoruz.

Tarih Okuma Listesi

Bu makaleye atıf için: Ad soyad, Kurum Adı, Sayfa Adı ya da Başlığı, Yayın Tarihi , Web Adresi, ( Son Güncellenme Tarihi / Erişim Tarihi ) formatında belirtilmesi gerekmektedir.
Telif Hakları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

TESAD

Avatar