sosyal mdya

Gönüllü Sosyal Medya Editörü Arıyoruz!

TESAD; tarih, ekonomi, siyaset ve kültür sanat alanlarında, 2015 yılından bu yana, akademik çalışmalar yaparak zengin içerikler üretmekte ve toplum gelişimine fayda sağlamaktadır. Dernek gönüllülerimizin büyük bir özveriyle yaptığı çalışmaların toplumla buluşmasını sağlayan noktada ise sosyal medya kanallarımız yer almakta ve TESAD’ı her gün daha ileriye taşımaktadır.

Sen de sosyal medya alanında kendini geliştirmek; nitelikli ve renkli bir ailenin parçası olmak istiyorsan bize katıl!

BEKLENTİLERİMİZ

• TESAD üyeleri, bir ailenin parçası olarak birbirini tanır ve tamamlar. Bu yüzden ekibinle eş zamanlı çalışabilmen ve takım çalışmasına yatkın olman bizler için çok önemli.
  • Türkiye ve dünya gündemini yakından takip etmeni; gündem konuları hakkında detaylı araştırmalar yaparak sosyal medya kanallarına (Instagram, Facebook, Twitter, Linkedln vb.) uygun bilgilendirici içerikler üretmeni bekliyoruz.
  • Ciddi bir vizyon, esnek çalışma kültürü ve gönüllülük esasını benimsemiş olan derneğimiz için vaktinin önemli bir kısmını ayırabilmelisin.
  • Burada sadece yaptığın işle var olmayacaksın! Kültür-sanat, sosyal sorumluluk ve daha birçok farklı projede de yer alarak çok farklı deneyimler elde edebilirsin.

ARANAN NİTELİKLER

• Halkla İlişkiler, Basın ve Yayın, Gazetecilik, Yeni Medya, İletişim ve Tasarımı vb. bölümleri öğrencisi veya mezunuysan,
  • Akademik ve kültürel yayınları takip etmeyi seviyorsan,
  • Türkiye ve dünya gündemini rutin olarak takip ediyorsan,
  • Araştırmacı bir kişiliğe sahip, yazılı ve sözlü iletişim yönü gelişmiş, zaman yönetimi yapabilen biriyim diyorsan,
  • Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Adobe Illustrator ve Canva gibi programlara hâkim veya öğrenmeye meraklıysan,
  • Sosyal Medya alanında kariyer hedefliyorsan TESAD seni bekliyor!