KSA II Sertifikaları Hakkında

Değerli KSA II Katılımcıları;

Heyecanla sertifikalarınızı beklediğinizi biliyoruz. Konuyu sizlere tüm şeffaflığı ile açıklamayı sorumluluğumuz olarak görüyoruz.

Covid-19 nedeniyle iptal olan KSA II’nin son haftasının sertifika durumlarınızı etkilemeyeceğini daha öncesinde belirtmiştik. Sizi mağdur etmek tercihlerimiz arasında bile değildir. İptal olan haftanın devamında sağlığınızı riske atmamak için elektronik imza methodu ile sizlere sertifikalarınızı ulaştırma kararı aldık. Sertifikaların hızlı bir şekilde hazırlanması konusunda MEF Üniversitesi ve MEF Politika Kulübü ile yürüttüğümüz görüşmelerde kendilerine sertifika hazırlama yükünü TESAD olarak almak istediğimizi belirttik. Lakin bu isteğimiz gerekli konsensusa sahip olamadı.

Nisan ayında planladığımız hazırlık işlemlerinin geciktiğini ve katılımcıların mağdur edilmemesi adına işlemlerin online olarak hızlandırılması teklifimizi ise Mayıs ayında hem MEF Üniversitesi’ne bildirip hem de MEF Politika Kulübü’ne ilettik. Temmuz ve Ağustos aylarında bu isteklerimizi birçok kez ilgili kişi ve kurumlara iletmemize rağmen istediğimiz özveriyi ne yazık ki göremedik.

Siz değerli katılımcılarımızın bilgisine sunmak isteriz ki sertifikaların tarafımızca yapılmasının kabul edilmediği durumda ve sertifikaların Eylül 2020’ye sarkması ile ilgili kişi ve kurumların süreçleri hızlandırması hatta ve hatta en kısa sürede sonlandırması noktasında en büyük çabayı gösterdiğimizi belirtmek isteriz.

Sizin hakkınızın, sabahları uykunuzdan yaptığınız fedakarlıkların ve en önemlisi akademiye duyduğunuz tutkunun farkındayız. Sürecin takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz. Pandemi dolayısıyla yaşanan aksaklıklardan dolayı özür diliyoruz. Durumu sizlere tüm şeffaflığı ile açıklamak istediğimizi belirtmek isteriz.

Her türlü sorunuzu cevaplamaktan memnuniyet duyarız.

TESAD KSA Koordinatörlüğü ile iletişim için: [email protected]

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,