Gönüllü Sosyal Medya Sorumlusu Arıyoruz!

TESAD; tarih, ekonomi, siyaset ve kültür sanat alanlarında, 2015 yılından bu yana, akademik çalışmalar yaparak zengin içerikler üretmekte ve toplumun gelişimine fayda sağlamaktadır. Dernek gönüllülerimizin büyük bir özveriyle yaptığı çalışmaların toplumla buluşmasını sağlayan noktada Sosyal Medya Birimimiz yer almakta; derneğe bağlı sosyal medya kanallarını yöneterek TESAD’ı her gün daha ileriye taşımaktadır.

Sen de sosyal medya alanında kendini geliştirmek; nitelikli ve renkli bir ailenin parçası olmak istiyorsan bize katıl!

BEKLENTİLERİMİZ

• TESAD üyeleri, bir ailenin parçası olarak birbirini tanır ve tamamlar. Bu yüzden ekibinle eş zamanlı çalışabilmen ve takım çalışmasına yatkın olman bizler için çok önemli.
  • Ciddi bir vizyon, esnek çalışma kültürü ve gönüllülük esasını benimsemiş olan derneğimiz için vaktinin önemli bir kısmını ayırabilmelisin.
  • Sosyal medya kanallarında (Instagram, Facebook, Twitter, Linkedln vb.) paylaşılacak içerikleri hazırlamanı ve günlük paylaşımını sağlamanı bekliyoruz; özel durumlarına göre gerekli esneklik sağlanacağından emin olabilirsin.
  • Farklı sayfaları takip ederek sosyal medya stratejisi üretmeli ve hedef kitle davranışlarını analiz ederek sosyal medya performansını artırmalısın.
  • Burada sadece yaptığın işle var olmayacaksın! Kültür-sanat, sosyal sorumluk ve daha birçok farklı projede de yer alarak çok farklı deneyimler elde edebilirsin.

ARANAN NİTELİKLER

• Akademik ve kültürel yayınları takip etmeyi seviyorsan,
  • Ülke ve dünya gündemini rutin olarak takip ediyorsan,
  • Öz disipline sahip, yazılı ve sözlü iletişim yönü gelişmiş, motivasyonu yüksek biriyim diyorsan,
  • Dijital pazarlama alanında pilot denemeler yapmak istiyorsan,
  • Sosyal Medya alanında kariyer hedefliyorsan TESAD Sosyal Medya Birimi seni bekliyor!