Gönüllü İşe Alım Uzmanı Aranıyor!

TESAD; tarih, ekonomi, siyaset ve kültür sanat alanlarında akademik araştırmalar yaparak ürettiği zengin içerikler yoluyla toplum gelişimine fayda sağlayarak politika yapımına katkı sunan bir düşünce kuruluşudur.

TESAD’ın iç yapısındaki üye ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve derneğe yeni üyeler kazandırılması noktasında TESAD İşe Alım Uzmanlarımız sorumludur. İşe alım uzmanlarımız, bulunduğu ekiple beraber üye alım faaliyetlerinin yanı sıra, üyelerin dernek çatısı altında organize edilmesinde aktif rol üstlenmekte; performans tespitinde bulunarak üye-kurum ilişkisinin güçlendirilmesine, dernek içi iletişimin canlı tutulmasına ve kurumun geliştirilmesine katkı sağlamaktadır.

GÖREV TANIMI

• İşe alım sürecindeki değerlendirme aşamalarının yapılması ve sonuçlandırılması,
  • Aday mülakatlarının gerçekleştirilmesi ve takiplerinin yapılması,
  • İşe alım & mülakat süreçlerinin raporlanması,
  • Alternatif değerlendirme araçlarının geliştirilmesi ve uygulanması,
  • Aday kanallarının etkin kullanımı ve alternatif kanalların geliştirilmesi.

BEKLENTİLER

• TESAD üyeleri, bir ailenin parçası olarak birbirini tanır ve tamamlar. Bu yüzden ekibinle uyumlu çalışabilmen ve takım çalışmasına yatkın olman bizler için çok önemli.
  • İnsan Kaynakları, TESAD’ın giriş kapısı niteliğindedir. İletişime geçtiğimiz kişi ve kurumları detaylı olarak analiz etmeli ve bu doğrultuda strateji geliştirmelisin.
  • TESAD’ın iç ve dış ilişkilerinin yürütülmesinde aktif rol alacağın bu görev için güçlü bir iletişim kabiliyetine sahip olmalısın.
  • Ciddi bir vizyon, esnek çalışma kültürü ve gönüllülük esasını benimsemiş olan derneğimiz için vaktinin önemli bir kısmını ayırabilmelisin.
  • Kurumu ve kendini ileri taşıyacak yenilikleri takip etmelisin.
  • Dernek içindeki yenilikleri; çalışma ve faaliyetleri yakından takip etmeli ve benimsemelisin.
  • Burada sadece yaptığın işle var olmayacaksın! Kültür-sanat, sosyal sorumluk ve daha birçok farklı projede de yer alarak çok farklı deneyimler elde edebilirsin.

NİTELİKLER

• İnsan Kaynakları işe alım alanında kendini geliştirmeye açık,
  • İletişim kabiliyeti yüksek,
  • Öz disipline sahip ve sistemli çalışmaya yatkın,
  • Değişimlere, öğrenmeye ve gelişmeye açık,
  • Pozitif tutumlu, ekip çalışmasına önem veren.