insan kaynakları

Gönüllü İnsan Kaynakları Sorumlusu Arıyoruz!

TESAD; tarih, ekonomi, siyaset ve kültür sanat alanlarında akademik araştırmalar yaparak ürettiği zengin içerikler yoluyla toplum gelişimine fayda sağlayan bir organizasyondur.

TESAD’ın iç yapısındaki ihtiyaçların tespit edilmesi ve derneğe yeni üyeler kazandırılması noktasında TESAD İnsan Kaynakları Birimi yer almaktadır. Birim, üye alım faaliyetlerinin yanısıra, üyelerin dernek çatısı altında organize edilmesinde aktif rol üstlenmekte; performans tespitinde bulunarak üye-kurum ilişkisinin güçlendirilmesine, dernek içi iletişimin canlı tutulmasına ve kurumun geliştirilmesine katkı sağlamaktadır.

Sen de insan kaynakları alanında kendini geliştirmek; nitelikli ve renkli bir ailenin parçası olmak istiyorsan bize katıl!

Beklentiler

• TESAD üyeleri, bir ailenin parçası olarak birbirini tanır ve tamamlar. Bu yüzden ekibinle uyumlu çalışabilmen ve takım çalışmasına yatkın olman bizler için çok önemli.
  • İnsan Kaynakları, TESAD’ın giriş kapısı niteliğindedir. İletişime geçtiğimiz kişi ve kurumları detaylı olarak analiz etmeli ve bu doğrultuda strateji geliştirmelisin.
  • TESAD’ın iç ve dış ilişkilerinin yürütülmesinde aktif rol alacağın bu görev için güçlü bir iletişim kabiliyetine sahip olmalısın.
  • Ciddi bir vizyon, esnek çalışma kültürü ve gönüllülük esasını benimsemiş olan derneğimiz için vaktinin önemli bir kısmını ayırabilmelisin.
  • Kurumu ve kendini ileri taşıyacak yenilikleri takip etmelisin.
  • Dernek içindeki yenilikleri; çalışma ve faaliyetleri yakından takip etmeli ve benimsemelisin.
  • Burada sadece yaptığın işle var olmayacaksın! Kültür-sanat, sosyal sorumluk ve daha birçok farklı projede de yer alarak çok farklı deneyimler elde edebilirsin.

Nitelikler

• İnsan Kaynakları alanında kendini geliştirmeye açıksan,
  • İletişim yönünün kuvvetli olduğuna inanıyorsan,
  • Öz disipline sahip ve sistemli çalışmaya yatkın olduğunu düşünüyorsan,
  • Fikir ve proje üretmede kendine güveniyorsan TESAD İnsan Kaynakları Birimi seni bekliyor!